Lediga jobb – BränsleCompaniet

Lediga jobb

Innesäljare till vårt kontor i Karlstad

Hoppas att du som har erfarenhet av försäljning och har ett riktigt ”jädrar anamma-driv” vill börja jobba hos oss på BränsleCompaniet. Vi söker nämligen en innesäljare som ska sälja eldningsolja, diesel, pellets och smörjmedel. En person som kan det här med försäljning och kan ta hand om hela försäljningsprocessen, från första samtalet till uppföljningen när allt är levererat och klart. Du ska jobba med försäljning både till de kunder som ringer till oss och till de kunder som du ringer upp. Vi förutsätter också att du är riktigt engagerad och lojal och tycker att försäljning är riktigt, riktigt roligt.

BränsleCompaniet är ett lokalt, värmländskt oljebolag. Att vara lokala är vår stora styrka, tillsammans med att vi har egna chaufförer, egna tankbilar och en väldigt bra relation med våra kunder. Sen vi startade för snart 20 år sedan har vi hela tiden ökat och nu 2019 är målet att vi ska omsätta 250 miljoner kronor.

Intresserad?

Skicka i så fall din ansökan med CV senast 27/5 till eva@branslecompaniet.se. Du kan också ringa Eva på 070 – 558 21 14 om du har några frågor.

Här på branslecompaniet.se kan du läsa mer om oss.

Vi hörs då!
Välkommen med din ansökan.