Stallpellets – BränsleCompaniet

Stallpellets

 

Stallpellets är ett ypperligt alternativ till traditionellt underlag i hästboxen. Förutom att din häst får en mjuk och skön bädd, är våra stallpellets dessutom framställda helt på naturlig väg, utan tillsatser och är 100 % förnybara. Gött även för naturen, med andra ord.
Stallpellets är gjort av svenskt kutterspån (främst från gran) och ger en box som är lättmockad och enkel att sköta.

Så här gör du när du ska använda stallpellets:

  1. Vattna direkt i säcken. Då får du en jämnare upplösning av pelletsen, vattenåtgången minskar och ströbädden blir torrare. Beräkna 4-10 liter vatten per säck och använd gärna ljummet vatten så att pelletsen faller isär snabbare.
  2. Fördela och sprid ut pellets (som nu blivit spån) från 6-8 säckar i en rengjord box (ca 10m2). Vattna ytterligare vid behov.
  3. Efter att du mockat kan du fylla på med mer pellets. Vattna vid behov.

Beställning och leverans

Varje säck innehåller 14 kg, och på varje pall är det 60 säckar. Minsta beställning är två pallar. Vi levererar naturligtvis direkt till din gård. För stallpellets har vi valt att samarbeta med Scandbio. Ring oss på 054-85 68 00 för beställning. Vi levererar inom fem arbetsdagar.

Betalning

Till privatpersoner erbjuder vi möjligheten att dela upp betalningen över fler tillfällen. Upp till tre månader är räntefritt. Naturligtvis kan du välja att betala hela beloppet på förfallodagen, utan att dela upp betalningen.

Scandbio Stallpellets
14/840 kg

MängdPris/pall
Minst 44 palla, utan truckloss3 009 SEK
Minst 13 pallar3 131 SEK
Minst 6 pallar3 281 SEK
Minst 3 pallar3 478 SEK
Minst 2 pallar3 714 SEK
Scandbio

Scandbio är vår partner för
leveranser av din beställning.